За нас

※ ИСТОРИЯ

"Сердика Вижън" ЕООД предлага услуги в сферата на очната диагностика и превенцията на очното здраве.
"Сердика Вижън" ЕООД е част от "Оптик 2Н Груп", основана през 1999 година от група професионалисти като изцяло българска компания, а през 2004 година се регистрира търговска марка "Оптик 2Н Груп" пред Патентно ведомство на Република България.

Фирмата натрупва богат опит в сферата на оптиката и се налага на българския пазар предлагайки целия кръг от услуги характерни и необходими за един оптичен магазин.
През 2008 година стартира първия специализиран интернет магазин в България, създаден от "Сердика Вижън" ЕООД, за продажба на контактни лещи, диоптрични рамки и слънчеви очила.

Днес, със своите оптични магазини в София, "Сердика Вижън" ЕООД е лидер на българския пазар. Ние сме се утвърдили като професионалисти, загрижени за очното здраве на нашите клиенти и пациенти.※ НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Нашите ценности са ваше предимство!
Качеството на нашите продукти и услуги е гарантирано от водещите производители в областта, с които "Сердика Вижън" ЕООД си партнира, както и от екипа специалисти, работещ с нас - офталмолози, оптометристи и консултанти.

Професионализъм - уменията на екипа на "Сердика Вижън" ЕООД осигурява качествена и отговорна грижа в сферата на очното здраве.

Обслужване и удовлетвореност - индивидуалния подход към всеки един клиент и пациент на "Сердика Вижън" ЕООД буди доверие и създава дълготрайни партньорски взаимоотношения.※ УСЛУГИ

"Сердика Вижън" ЕООД, като лидер на българския пазар в сферата на диагностиката и превенцията на очното здраве, предоставя нови, съответстващи на днешния динамичен свят услуги.

Ние предлагаме на нашите клиенти компютърна и очна диагностика, извършвана от квалифицирани специалисти, с грижа за вашето очно здраве и корекция на зрението изцяло съобразена с начина ви на живот.
Нашите клиенти получават качествени, световно утвърдени продукти - диоптрични рамки, стъкла, контактни лещи, разтвори и слънчеви очила, както и бърза и прецизна изработка на поръчките.
Услугите ни и начина на предлагането им превръща клиентите ни в наши партньори и дава възможност за установяване на полезни, дълготрайни взаимоотношения.※ ЕКИП

Екипът на "Сердика Вижън" ЕООД е съставен от лекари офталмолози, оптици и консултанти. Със своят дългогодишен опит, професионализъм и динамичност, той предоставя високо качество на обслужване, прецизна изработка на продуктите и цялостна очна диагностика ориентирана към желанията и проблемите на нашите клиенти.

Разнородността, напоритостта и уменията на екипът на нашата фирма , заема централно място в развитието ни. Той е изцяло насочен към потребностите на нашите клиенти и заема ключова позиция при контактите ни с тях.※ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕГЛЕДИ

Всеки клиент желаeщ да запази час за преглед може да направи това на тел. 02 846 65 15 или да заяви час за консултация на e-mail: contact@optic2n.com, от който ще бъдете бързо уведомени за възможността, желаното от Вас време да бъде резервирано.
Очната диагностика ще бъде извършена в най-бързо и удобно за Вас време, както и на удобно за Вас място спрямо магазините на "Сердика Вижън" ЕООД.※ КЛИЕНТИ

Клиентите и тяхната удовлетвореност са в основата на концепцията за развитие на "Сердика Вижън" ЕООД.

Екипа ни от професионалисти - офталмолози, оптометристи и консултанти, на базата на индивидуалния подход към всеки клиент и пациент, създават дълготрайни отношения, спомагащи за проследяване във времето на вашето очно здраве.
Доверявайки се на специалистите от "Сердика Вижън" ЕООД, клиентите печелят дълготраен партньор, загрижен за качественото решаване на техните очни проблеми.


Изберете "Сердика Вижън" ЕООД и бъдете сигурни в качеството и комфорта на Вашето зрение!