Прогресивни лещи от Hoya - LifeStyle 3


Запознайте се с новите прогресивни лещи Hoya - LifeStyle 3

Новите усъвършенствани прогресивни лещи на Hoya с LifeStyle 3 дизайн, който идва с нови вариации, съответстващи на начина на ви на живот.

Изработени чрез премиум технологии за прецизно и безпроблемно фокусиране. Изключителни прогресивни лещи с три вариации на дизайна за по-бърза адаптация и максимално доближаване до вашите изисквания. С разширен избор за дължина на коридор, който дава възможност за по-голям избор на рамки.

Работите много. Пътувате и работите навън. Четете книги в своето свободно време. В търсене на баланс, който да работи за всички, Hoya достигна до заключението, че един дизайн не пасва на всички.

 • За тези, които искат прогресивни лещи, с които с лекота да изпълняват ежедневните си дейности;
 • За тези, които очакват адаптация още през първите седмици, прогресивните лещи LifeStyle 3 се предлагат в три различни дизайна:
  1. LifeStyle 3 Indoor:

   Идеални за пресбиопи, които прекарват повечето си време пред дигитални устройства на закрито и в ежедневните си дейности фокусират обекти на не повече от една ръка разстояние. Например, ако обичате да четете или прекарвате голяма част от деня зад компютъра, LifeStyle 3 Indoor имат по-широки зони за близо, за да могат да бъдат фокусирани обектите в детайли.
  2. LifeStyle 3 Urban:

   За тези пресбиопи, които имат динамично ежедневие, винаги са в движение, но също така обичат книги и да използват своите мобилни устройства. LifeStyle 3 Urban са прогресивни лещи с еднакъв фокус върху всички зони.
  3. LifeStyle 3 Outdoor:

   Най-добрия избор за тези пресбиопи, които прекарват повечето си време навън или в своя автомобил, четат и използват мобилни устройства. Дизайн за тези, на които често им се налага да фокусират обекти наблизо и надалеч. LifeStyle 3 Outdoor има широки и ясни зрителни зони, когато гледате напред и надалеч.
 

Адаптацията е лесна като 1,2,3.

Всеки път когато сменяте лещите си, мозъкът трябва да свикне с новия чифт. Адаптацията към нови мултифокални лещи може да варира от незабавно приемане до няколко дни. Главните фактори, от които се влияе адаптацията са предписанието за близко и далече; увеличение на диоптрите и предишен опит с прогресивни лещи.

Премиум технологиите зад лещите LifeStyle 3 гарантират по-кратък период на адаптация.

Не правете компромис с комфорта си и попитайте Вашия оптик кой дизайн отговаря най- точно на Вашия начин на живот.Сподели: