Доставка и плащане

※ ДОСТАВКА

Продуктите, които поръчвате от нашия електронен магазин, се доставят чрез куриерска фирма "Спиди" на посочен от Вас адрес и са за сметка на "Сердика Вижън" ЕООД при минимална стойност на поръчката от 60.00 леваПри поръчки под 60.00 лева следва да се прибавят 6.00 лева такса доставка. Всички доставки се извършват от "Спиди". Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Преди да изпълни поръчката, "Сердика Вижън" ЕООД си запазва правото да се свърже с Вас за потвърждаване на заявката. Ако вече сте направили своята поръчка и след това решите да добавите друг артикул, това е възможно, така че основната поръчка и добавката да бъдат изпратени като една пратка.

Срокът за получаване на поръчки е от един до три работни дни от момента на заявка. Ако в срока за изпълнение на доставката не бъдете намерен на посочения от Вас адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката, поръчката се счита за отпаднала и "Сердика Вижън" ЕООД се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка. В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи заявената стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на посочения адрес, той поема разходите по доставката за своя сметка.


            ※ ЗАПЛАЩАНЕ

Цената на всички стоки е за указаното в описанието на стоката количество. Всички цени са в български лева и в тях е включено ДДС. Заплащането на поръчаните от Вас стоки следва да се извърши по един от следните начини:
 • в брой при доставка (наложен платеж)
 • по банков път (авансово)

 • през системата на easypay.bg

 • с кредитна или дебитна карта чрез Борика:
         - Алианц Банк България
         - Българо Американска Кредитна Банка (БАКБ)
         - Инвестбанк
         - Райфайзенбанк
         - УниКредит Булбанк (UBB)
         - Централна Кооперативна Банка (ЦКБ)

При избиране на плащане в брой (наложен платеж), плащате дължимата сума на куриера при доставка.
При избиране на плащане по банков път (авансово), следва да извършите превод към сметката на "Сердика Вижън" ЕООД:

В полза на: "Сердика Вижън" ЕООД
Банка: Уникредит Булбанк АД
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG93UNCR70001523542088
Основание: Поръчка през интернет

Поръчката ви ще бъде изпълнена след получаване на превода.
В рамките на един работен ден вашата поръчка ще бъде обработена и Вие ще получите обаждане по телефона за уточняване на времето за доставка.


Благодарим Ви, че избрахте "Сердика Вижън" ЕООД!