• Ever Clean Plus - 225мл + 30 таблетки - 3 броя

Ever Clean Plus 225мл + 30 таблетки е разтвор с революционна формула, разработен да почиства, елиминира протеиновите отлагания и дезинфекцира всички видове контактни лещи. Системата се състои от разтвор с водороден прекис и Ever clean Plus двупластова таблетка. Ever Clean Plus  е единствената почистваща система за контактни лещи, която осигурява напълно почистване, като елиминира всички видове отлагания. След почистване с Ever clean Plus, лещите са като нови само за 2 часа. Няма нужда от механично почистване и допълнителни продукти за почистване. Разтвора се препоръчва за потребители на контактни лещи, които имат нужда от ефективно почистване на остатъчни протеини и липиди, както и за тези, които страдат от алергии или инфекции при чувствителни очи. Разтвора е много подходящ и за потребители, които имат нужда от пълна дезинфекция.
Ever Clean Plus е едностъпкова система за почистване без консерванти и без нужда от търкане на лещите. Тя почиства и дезинфекцира всички видове меки и твърди контактни лещи, елиминира напълно протеиновите налепи и почиства липидните отлагания. По този начин се увеличава времето за носене на лещите, като цикъла по почистване е само 2 часа и има био-индикатор показващ, че процеса е завършен.
Инструкции за употреба:
Налейте от пероксидния разтвор Ever Clean Plus до ограничителната линия в специалната кошничка. Добавете една таблетка Ever Clean Plus и потопете лещите в разтвора, като ги оставите накиснати поне за 2 часа. Не поставяйте лещите в очите без да е добавена неутрлизираща таблетка към разтвора!

Ever Clean Plus - 225мл + 30 таблетки - 3 броя

  • Производител: Avizor
  • Код на продукта: Ever Clean Plus
  • Наличност: В наличност

  • 84.00 лв.


Свързани продукти

Zeiss All-in-one ADVANCE - 360 ml

Zeiss All-in-one ADVANCE - 360 ml

Zeiss All-In-One Advance е разтвор с грижа за всички видове меки контактни лещи. Почиств..

23.00 лв.

Allergoftyll - 15 мл - 3 броя

Allergoftyll - 15 мл - 3 броя

Натурални капки с екстракт от жълт смин.Предназначени за потребители, страдащи от алергични реакции,..

40.00 лв.

Oftyll Monogreen - 500 ml

Oftyll Monogreen - 500 ml

Натурален мултифункционален разтвор „всичко в едно” Единственият натурален биосъвместим разтвор на б..

23.00 лв.

Oftyll Camomilla - 15 ml - 12 броя

Oftyll Camomilla - 15 ml - 12 броя

Капки за очи с екстракти от лайка и слез.Предназначени за потребители с уморени и зачервени очи, нед..

146.00 лв.

Тагове: Разтвор за меки и твърди контактни лещи, разтвор за твърди контактни лещи, Ever Clean Plus 225мл + 30 таблетки, Ever Clean Plus, Avizor