В нашите магазини

Валидна от 01.10.2018 г. до 31.11.2018 г.


Надеждност, зрителна яснота и изключителен комфорт

Amplitude Eyas 1.60 са олекотени прогресивни лещи с плосък дизайн и при висока корекция. Изработени са от здрав и еластичен материал, перфектен за рамки тип корда и глазант. Блокират 100% от вредните UV лъчи.

Предлагат се с антирефлексно, хидрофобно, липофобно, антистатично и устохчиво на надраскване покритие.

Промоцията важи както за бели, така и за фотосоларни прогресивни лещи.


Ясно зрение при всички условия на осветеност

Слънчевите очила освен, че ни предпазват от вредните слънчеви лъчи, предпазват очите ни и от есенния вятър, сухотата и дразненето в очите.

 

Бъдете различни!

Бъдете различни, за забележима или дискретна промяна можете да изберете цветни контактни лещи от няколко различни фирми предлагащи между 8 и 20 различни цвята.


Създайте незаменим комфорт в дигиталния си свят

Живеем в дигитална ера. Всеки ден през целия ден, работим, учим, почиваме, използвайки дигитални устройства. Въпреки, че не можем да живеем без тях, има един недостатък - синята светлина, излъчвана от екраните им, може да причини напрежение и умора в очите. Покритието BlueControl на Hoya неутрализира синята светлина, поддържа очите в по-добро състояние, като внася допълнителен комфорт в дигиталния ни свят.
Кажете НЕ на раздразнените очи. Вие контролирате синята светлина.Промоцията на продуктите е валидна от 01.10.2018 г. до 31.11.2018 г. и до изчерпване на складовите наличности.
При комбиниране и съвпадение на повече от една промоционална оферта, отстъпка или намаление има само една такава.