В нашите магазини

Валидна от 01.05.2018 г. до 31.05.2018 г.


Пълна гама персонализирани прогресивни лещи

Пълна гама персонализирани прогресивни лещи базирани на iD FreeForm Design Технология. Уникалната патентована от Hoya технолофия гарантира:

  • най-високо ниво на персонализация
  • специални полета – без ограничения
  • чувство за сигурност при движение
  • без никакви затруднения при фокусиране от далечна към близка дистанция

Ясно зрение при всички условия на осветеност

Правете всичко, което обичате, без ограничения.

Фотохромните лещи осигуряват стабилни възприятия в различни региони при различни климатични и метеорологични условия.

Чувствителни към светлината, потъмняват при всякакви условия, дори и на сянка.

Технологията е ориентирана към елиминиране на ярката, блестяща светлина и отблясъците, които поражда, като едновременно с това не оказва влияние върху контрастното виждане и възприятията на цвят.

Изсветляват бързо до пълна прозрачност в затворени помещения. Предлагат се в комбинация с антирефлексно покритие, както и с индекс на изтънение 1,6 и 1,67.

 

Постоянно оцветени диоптрични стъкла за лятото

Постоянно оцветени стъкла с антирефлексно покритие на задната повърхност и 100% UV защита. Предлагат се и в изтънен вариант с индекс 1,6.


Създайте незаменим комфорт в дигиталния си свят

Живеем в дигитална ера. Всеки ден през целия ден, работим, учим, почиваме, използвайки дигитални устройства. Въпреки, че не можем да живеем без тях, има един недостатък - синята светлина, излъчвана от екраните им, може да причини напрежение и умора в очите. Покритието BlueControl на Hoya неутрализира синята светлина, поддържа очите в по-добро състояние, като внася допълнителен комфорт в дигиталния ни свят.
Кажете НЕ на раздразнените очи. Вие контролирате синята светлина.Виждай по-ясно, живей по-добре

Bausch & Lomb започва като сдружение между двама немски емигранти в далечната 1853 в Рочестър, Ню Йорк. Якоб Бауш и Хенри Ломб основават там една манифактура за производство на монокъли. През 1892 г. продуктовата гама се допълва с оптически лещи. В това начинание двамата съдружници си партнират със заводите на Цайс в Германия.

През 1971 г. името Soflens става известно. Bausch & Lomb след многогодишни проучвания и разработки успяват да изкарат на пазара контактни лещи, които нямат нищо общо с другите лещи на пазара по това време, тъй като за разлика от тяхната стъклена структура за пръв път се използва значително по мекия материал Poly-HEMA.

Bausch & Lomb произвеждат всички разновидности на контактните лещи - еднодневни контактни лещи, едномесечни, силиконови, торични, мултифокални и цветни контактни лещи. Относно разтворите наред с добре познатия ReNu се произвеждат пероксидната система Easy Sept, както и разтвор за твърди лещи Boston Advance.


Промоцията на продуктите е валидна от 01.05.2018 г. до 31.05.2018 г. и до изчерпване на складовите наличности.
При комбиниране и съвпадение на повече от една промоционална оферта, отстъпка или намаление има само една такава.