В нашите магазини


Ясно зрение на всички дистанции

Естествените изисквания на окото са отправна точка в дизайна на тези лещи. Резултатът е перфектен баланс в зрителното възприятие и гарантирано естествено зрение на всички разстояния и във всички посоки. Hoya MAXXEE Multifocal 1.60 са модерен и изключително балансиран вариант за прогресивни лещи с прецизно подобравяне на остротата и контраста на зрението, баланса между близко и далечно зрение, естественото възприятие.

Олекотени и изтънени на индекс 1.60, Hoya MAXXEE Multifocal дават на клиентите свободата да отговарят на тенденциите и модата, като същевременно гарантират максимален визуален комфорт. Това ги прави чудесно решение за изразителни и модерни хора и изключително подходящи и за по-висок диоптър, както и за монтаж на рамки тип глазант и корда.

Лесният и безпроблемен процес на свикване, плавното преминаване между зоните за близко и далече, адаптивното предложение, съобразяващо се с Вашият избор на рамка и изключително атрактивната цена ги прави перфектни за първи чифт прогресивни лещи.

 

Ясно зрение при всички условия на осветеност

Maxxee 1.55 Photo са фотосоларни стъкла с индекс на изтънение 1.55, подходящи за всяка ситуация. Иновативните фотохромни лещи гарантират, че ще виждате спокойно при всякакви условия, без да се налага да сменяте очилата. Бързо потъмняване навън и бързо изветляване в затворени помещения с минимален остатъчен цвят. Имат пълна UV защита, която ги прави подходящи за всеки сезон, осигуряват стабилни възприятия в различни региони при различни климатични и метерологични условия.

Комбинира ни са с антирефлексно покритие за премахване на отблясъците и дразненията от изкуственото осветление; твърдо покритие за по-трудно надраскване и по-дълъг живот на лещата и антистатично покритие, което позволява по-лесното почистване и прашинките не залепват за повърхността на стъклото. Могат да потъмняват в кафяво и сиво до 80/85%.

 

Виждай по-добре, стигай по-далеч

Пътищата стават все по-натоварени, а ние прекарваме все повече време зад волана, в следствие на което нашите очи са уморени и напрегнати. Лещите EnRoute са предназначени специално за шофиране, минимизират стреса на зрителната система и осигуряват по-спокойно шофиране. Комбинирайки лещи с еднофокусен или прогресивен дизайн, със специално разработения филтър срещу отблясъци и допълнителен филтър за подобряване на контраста.


Създайте незаменим комфорт в дигиталния си свят

Живеем в дигитална ера. Всеки ден през целия ден, работим, учим, почиваме, използвайки дигитални устройства. Въпреки, че не можем да живеем без тях, има един недостатък - синята светлина, излъчвана от екраните им, може да причини напрежение и умора в очите. Покритието BlueControl на Hoya неутрализира синята светлина, поддържа очите в по-добро състояние, като внася допълнителен комфорт в дигиталния ни свят.
Кажете НЕ на раздразнените очи. Вие контролирате синята светлина.Виждай по-ясно, живей по-добре

Bausch & Lomb започва като сдружение между двама немски емигранти в далечната 1853 в Рочестър, Ню Йорк. Якоб Бауш и Хенри Ломб основават там една манифактура за производство на монокъли. През 1892 г. продуктовата гама се допълва с оптически лещи. В това начинание двамата съдружници си партнират със заводите на Цайс в Германия.

През 1971 г. името Soflens става известно. Bausch & Lomb след многогодишни проучвания и разработки успяват да изкарат на пазара контактни лещи, които нямат нищо общо с другите лещи на пазара по това време, тъй като за разлика от тяхната стъклена структура за пръв път се използва значително по мекия материал Poly-HEMA.

Bausch & Lomb произвеждат всички разновидности на контактните лещи - еднодневни контактни лещи, едномесечни, силиконови, торични, мултифокални и цветни контактни лещи. Относно разтворите наред с добре познатия ReNu се произвеждат пероксидната система Easy Sept, както и разтвор за твърди лещи Boston Advance.