В нашите магазини

Валидна от 01.03.2018 г. до 30.04.2018 г.


Пълна гама персонализирани прогресивни лещи

Пълна гама персонализирани прогресивни лещи базирани на iD FreeForm Design Технология. Уникалната патентована от Hoya технолофия гарантира:

  • най-високо ниво на персонализация
  • специални полета – без ограничения
  • чувство за сигурност при движение
  • без никакви затруднения при фокусиране от далечна към близка дистанция

Ясно зрение при всички условия на осветеност

Слънчевите очила са основно средство за защита на очите от ултравиолетовите лъчи. Сега можете да се възползвате от -25% отстъпка всички слънчеви очила Guess, Diesel, Harley Davidson, WileyX, Eschenbach и др. За да изберете най-подходящият цвят стъкла за Вашите слънчеви очила може да видите няколко съвета тук:

Ако искате да научите повече за поляризацията можете да прочетете тук:

Категорията на защита можете да намерите тук:

 

Бъдете винаги подготвени

Ако имате нужда от два чифта очила и прогресивните стъкла не са вашият избор или искате резервни очила,или сте с приятел можете да се възползвате от -20% отстъпка.


Създайте незаменим комфорт в дигиталния си свят

Живеем в дигитална ера. Всеки ден през целия ден, работим, учим, почиваме, използвайки дигитални устройства. Въпреки, че не можем да живеем без тях, има един недостатък - синята светлина, излъчвана от екраните им, може да причини напрежение и умора в очите. Покритието BlueControl на Hoya неутрализира синята светлина, поддържа очите в по-добро състояние, като внася допълнителен комфорт в дигиталния ни свят.
Кажете НЕ на раздразнените очи. Вие контролирате синята светлина.Виждай по-ясно, живей по-добре

CooperVision е американска компания, световен лидер в производството и продажбата на меки контактни лещи. Предлагат решение за всяка зрителна нужда; лещи, коригиращи високо ниво на късогледство, далекогледство, астигматизъм, пресбиопия, справяйки се с проблема очна сухота при употребата на контактни лещи. Разполагат с продуктово разнообразие от висококачествени силикон-хидрогелни, хидрогелни, еднодневни, месечни и годишни лещи.Предлгат торични, мултифокални и цветни контактни лещи.


Промоцията на продуктите е валидна от 01.03.2018 г. до 30.04.2018 г. и до изчерпване на складовите наличности.
При комбиниране и съвпадение на повече от една промоционална оферта, отстъпка или намаление има само една такава.